Měsíční chvástačka - prosinec 2016

Vánoční nadílka

Dost opožděně se hlásím s pravidelným článkem o mých knižních novinkáck. V prosinci jsem měla narozeniny a Ježíšek mi také několik knih nadělil. S prosincovou nadílkou jsem moc spokojená. Teď už jen najít čas a všechny knihy přelouskat :-)




Už si přesně nevzpomínám, jakou slevu jsem měla do Knihy Dobrovský, ale v prosinci jsem ji využila a koupila si dárek k narozkám. Neodolala jsem Malíři vzpomínek od Gwendolyn Womack, která má úžasnou anotaci a krásnou obálku. Sůl moře od Ruth Sepetys není třeba představovat.



Bez jablka od Miloše Říhy a Michelle Losekoot je další z řady blogerských knih. Na tuto jsem narazila v knihkupectví a zaujala mě. Ale o její koupi mě přesvědčila až Nadiya a Dorotka ve svých recenzích. Knihu jsem již přečetla a jak se mi líbila se již brzy dočtete v recenzi.
Patrik Hartl je český úspěšný spisovatel, rozhodla jsem se pro jeho prvotinu Prvok, šampon, Tečka a Karel. Už abych si knihu přečetla!



A poslední slevové přírůstky jsou Dokonalý cizinec od Reneé Knight a Čtyři dohody od Dona Miguela Ruize. Čtyři dohody jsem již přečetla a rozhodně to v sobě má silné poselství. Více ale v recenzi.



K narozeninám mi můj přítel nadělil dlouho chtěnou knihu Hra o trůny. Tento průvodce po Západozemí je nádherně zpracovaný, o čemž svědčí nejen obálka.



A teď už vánoční dárky. Ježíšek mi nadělil další knihy do sbírky o mém oblíbeném britském královském páru - Kate a Williamovi. Do sbírky mi přibyly další tři krásky v angličtině: Prince William: Born to be king, Kate a William komix, Princess Charlotte Elizabeth Diana. Ze všech tří knih mám neskutečně velkou radost.



Pokračujeme dalšími dárky v češtině: Historie nás dvou od Rachel Harris, Láska po francouzsku od Fiony Valpy, Víkend s přáteli od Sophie Kinsella.



A posledními dárky jsou knihy Sestrám by se milenci krást neměli od Sophie Ranald. Knihu jsem měla na svém Wishlistu už opravdu dlouho. Knihu jsem i přečetla a recenze se objeví každým dnem. Plamen a květ od Kathleen E. Woodiwiss jsem již také přečetla. Kniha se řadí do pravé červené knihovny a mně se hodně líbila. Recenze bude též velmi brzy. Dohoda s láskou od R. L. Mathewson čeká na přečtení.

Četli jste nějakou z mých vánočních knih? Chtěli byste článek o mých knihách o Kate a Williamovi?

1 komentář

  1. Jsem zde, abych poděkoval DR ISIKOLOVI za jeho pomoc při záchraně mého vztahu. Můj přítel mě opustil, protože jsem se rychle vzpamatoval a několikrát jsem s ním bojoval kvůli nejistotě, když jsem ho viděl, jak se kdy sblíží s jinou dámou. Nenašel jsem žádný lepší způsob, jak ho přimět, aby se ke mně vrátil a DR ISIKOLO mě zachránil. Když jsem ho kontaktovala, řekl mi vše, co jsem potřebovala vědět o tom, jak bude láska a spojení mezi mnou a mým mužem obnoveno. Vyhověl jsem a on bez váhání udělal práci a hned po 48 hodinách mi můj přítel zavolal. Jsem šťastný a plný života díky laskavosti DR ISIKOLO. Vyzývám každého, kdo má problémy, aby ho nyní kontaktoval a on vám jistě pomůže. E-mail: isikolosolutionhome@gmail.com nebo pokud dáváte přednost WhatsApp/Viber text: +2348133261196

    OdpovědětVymazat

Albatros