Měsíční chvástačka - říjen 2016

Říjen, měsíc plný změn a knih

Kdo mě sleduje na facebooku, tomu asi neunikla informace o změnách, které mě v říjnu čekaly. Konečně jsme se s přítelem přestěhovali do svého malého bytečku. Kromě dospělého života mě čekala jedna obrovská novinka!

Konečně jsme si mohli zařídit byteček podle svých představ - nedokáži ani napočítat kolikrát jsme kvůli tomu v Ikee a jiných obchodech s vybavením. Opravdu to není jen tak, vše sehnat. A jaké překvapení, když si chcete jít péct a najednou zjistíte, že vlastně nemáte váhu :D Ano, ano to i mnohem více. Bydlet sám, bez rodičů je velmi zvláštní a často mi bývá smutno, ale jsem s nimi stále v kontaktu. Hold výlet z rodného hnízda nás stejně všechny jednou čeká a já jsem na sebe velmi pyšná, že jsem soběstačná.

Ale to už jsem odbočila. Konečně jsem si mohla pořídit knihovnu!!! Ano, není největší na světě ale já jsem za ni neskutečně šťastná. Je to má první knihovna (doma společnou s rodinou nepočítám). Velmi dlouho jsem snila o tom, jak si ji poskládám a knihy budu mít řazené podle určitých pravidel, ale nakonec jsem stála s hordou knih před knihovnou a nevěděla jak to bude nejlepší. Od té doby jsem knihovničku nesčíslně krát předělávala. Jak vypadala po první organizaci sami můžete ohodnotit na fb nebo tu. Aktuální vám sem nafotím během Vánoc.



Toto ale není o knihovničce, ale o nových knihách. Samozřejmě jsem si pořídila také nové knihy, prvními osadníky, kteří šly rovnou do knihovničky jsou:


Vážka v jantaru od Diany Gabaldon byl recenzní výtisk od Omegy. Knihu jsem již přečetla a recenzi si můžete přečíst ZDE.
Útek do samoty od Nicholase Sparkse byla další nutnost, pro kterou jsem si nadšeně běžela. Obálkou nádherně sedí k podzimu.


Tři přání od Liane Moriarty byla další TOP kniha, kterou jsem si musela hned běžet koupit. Už se velmi na knihu těším.



Jelikož jsem měla svátek, dárky v podobě knih mě neminuli. Dostala jsem dvě knihy od Sophie Kinsella a to Svatební noc a Vzpomínáš si? Obě jsem již dlouho chtěla ale stále jim něco předcházelo.



Kathy Reichs a její Kosti jsou věčné jsou docela oříšek sehnat. Přála bych si jednou mít od autorky všechny její knihy, ale vzhledem k tomu, že se u nás již nedají sehnat první díly tak nevím, nevím. Cathy Kelly a Kouzlo Vánoc byla kniha ve slevě z BB/art odkud jsem si ji pořídila a plánuji se do ní začíst o Vánocích.



Jelikož jsem stále student školou povinný, pořídila jsem si k povinné četbě Povídky z jedné a druhé kapsy od Karla Čapka. Určitě se můžete brzy těšit na recenzi. Květy z půdy od Virginie C. Andrews stála pouhých 70 Kč, takže jsem popadla první díl a doufám, že pokud zjistím, že se mi série velmi líbí, tak si budu moci dopořídit i další díly.




Sečteno podrtženo mám 9 nových knih. Jak se Vám líbí má knihovna a nové knihy?
Jsem moc zvědavá na Vaše komentáře.

1 komentář

  1. Jsem zde, abych poděkoval DR ISIKOLOVI za jeho pomoc při záchraně mého vztahu. Můj přítel mě opustil, protože jsem se rychle vzpamatoval a několikrát jsem s ním bojoval kvůli nejistotě, když jsem ho viděl, jak se kdy sblíží s jinou dámou. Nenašel jsem žádný lepší způsob, jak ho přimět, aby se ke mně vrátil a DR ISIKOLO mě zachránil. Když jsem ho kontaktovala, řekl mi vše, co jsem potřebovala vědět o tom, jak bude láska a spojení mezi mnou a mým mužem obnoveno. Vyhověl jsem a on bez váhání udělal práci a hned po 48 hodinách mi můj přítel zavolal. Jsem šťastný a plný života díky laskavosti DR ISIKOLO. Vyzývám každého, kdo má problémy, aby ho nyní kontaktoval a on vám jistě pomůže. E-mail: isikolosolutionhome@gmail.com nebo pokud dáváte přednost WhatsApp/Viber text: +2348133261196

    OdpovědětVymazat

Albatros