Měsíční chvástačka - červenec 2016

Červenec, první letní měsíc

V červenci jsem měla v plánu hodně šetřit a tudíž si nepořizovat mraky nových knih. Také jsem měla velmi málo času, tak mi na mysl přílišné nakupování nepřišlo. Za to jsem ale byla hodněkrát v knihkupectví. Červenec byl velmi hektický a z toho všeho jsem navíc onemocněla, což ale bylo na jednu stranu přínosem, protože jsem mohla zalést do postele a poklidně si číst.


První knihou, kterou jsem mohla nově přidat do své knihovničky, byl Božský milenec od Christiny Lauren, který mi jako recenzní výtisk zaslali úžasná Martinusáci. Knihu jsem právě v době marodění četla a jak se mi líbila, se můžete dočíst na blogu.



Jeden víkend mě byla v Praze navštívit moje milovaná sestřička a společně jsem zašli nakupovat. Mezi obchody samozřejmě nemohlo chybět knihkupectví. Domů jsem si plánovaně odnesla Lásku podle Shakespeara od Georginy Guthrie, která obletěla blogosféru a na kterou se velmi těším. Dále jsem tam ukořistila knihu Bábovky od Radky Třeštíkové. O této knize toho ví hodně i můj přítel, protože jí má prý plný FB. Na obě knihy jsem nesmírně zvědavá, už jen proto, že jsou tak oblíbené mezi ostatními blogery.



Už i já konečně vím, kam pojedu letos na dovolenou a vyhrála to moje milovaná Itálie, kam se letos podívám poprvé a vím, že rozhodně ne naposledy. Pořídila jsem si průvodce Itálií ze série Marco Polo, potom příručku Římě od Berlitze a když jsem si u pokladny všimla Ottova průvodce na cesty italštinou, věděla jsem, že bez ní nemohu odejít.



Poslední knihou, kterou jsem si pořídila se sestřičkou na půl, byl úlovek z antikvariátu. Kouzelnou a nesehnatelnou (také pekelně drahou) knihou je Vánoční koleda od Charlese Dickense. Kniha je plná kouzelných ilustrací a je to klenot v mé knihovně. Navíc je úplně nová! No posuďte sami, dole jsem vám udělala pár fotek. Pokud by byl zájem, ráda bych udělala a nafotila článek o ilustovaných pokladech v mé knihovně :-)




Sečteno, podtrženo v mé knihovničce přibyly pouze 4 nové knihy a k tomu 3 průvodce. Tomu říkám obrovský úspěch (že bych konečně začala dospívat :D). No už teď ale mám v plánu pořízení minimálně 6 nových knih, a to opravdu minimálně.


Jaké nové knihy jste si pořídili Vy? Moc ráda si přečtu vaše úlovky

Žádné komentáře

Albatros