Měsíční chvástačka - srpen 2016

Srpen

Poslední letní měsíc, ve kterém jsme si toho sluníčka také moc bohužel neužili. Pro studenty poslední měsíc, bez školy. A pro mě to byl celkem klidný měsíc, kdy jsem si pořídila jen pár knih. A o jaké skvosty se jednalo, to už se můžete podívat níže.



Adris zveřejnila, že v Tescu probíhá velký výprodej knih. Tak jsem tam samozřejmě hned běžela. Moc jsem chtěla Pusinku od Sophie Hannah. V Tescu ji sice měli ale neměli u ní lísteček se slevou. Tak jsem chvilku váhala, a pak si ji vzala k pokladně a doufala, že bude ve slevě. A světe div se, skuteně byla!!! Kniha ztrát a nálezů od Lucy Foley byla ve slevě, tak u ní jsem neváhala ani minutku.
Díky moc Adris znovu :-)



Malá zastávka v Levných knihách nemohla dopadnout jinak, než že se mnou domů odcházeli alespoň dvě knížečky. Miláček o Guy de Maupassant v krásném paperbackovém provedení, byla jasný volba. A vedle něj ležela Jana Eyrová od Charlotte Bronte v jiném překladu, než mám doma.. Chvilku jsem váhala ale jelikož se jedná o mou nejoblíbenější knihu, nakonec putovala k pokladně také.



Na Dvůr trnů a růží od Sarah J. Maas jsem se velmi dlouho těšila. A tak jakmile vyšla, byla hned doma. Knihu jsem již i přečetla a recenzi si budete moci přečíst v nejbližších dnech. Porodní bába z Benátek od Roberty Rich má krásnou obálku. Musím se přiznat, že na knihu mě velmi nalákala Rodaw.



Sečteno, podtrženo:
Za měsíc srpen mi v knihovničce přibylo celkem 6 knih. Jednu z nich jsem již stačila přečíst, na zbytek se velmi těším. A jaký byl váš srpen? Četli jste nějakou z mých knih, nebo se do nich chystáte?

1 komentář

  1. Jsem zde, abych poděkoval DR ISIKOLOVI za jeho pomoc při záchraně mého vztahu. Můj přítel mě opustil, protože jsem se rychle vzpamatoval a několikrát jsem s ním bojoval kvůli nejistotě, když jsem ho viděl, jak se kdy sblíží s jinou dámou. Nenašel jsem žádný lepší způsob, jak ho přimět, aby se ke mně vrátil a DR ISIKOLO mě zachránil. Když jsem ho kontaktovala, řekl mi vše, co jsem potřebovala vědět o tom, jak bude láska a spojení mezi mnou a mým mužem obnoveno. Vyhověl jsem a on bez váhání udělal práci a hned po 48 hodinách mi můj přítel zavolal. Jsem šťastný a plný života díky laskavosti DR ISIKOLO. Vyzývám každého, kdo má problémy, aby ho nyní kontaktoval a on vám jistě pomůže. E-mail: isikolosolutionhome@gmail.com nebo pokud dáváte přednost WhatsApp/Viber text: +2348133261196

    OdpovědětVymazat

Albatros