Měsíční chvástačka - únor 2016

Opět menší maraton knih....

V únoru jsem si otevřela svůj oblíbený obchod a chtěla jsem si koupit jen pokračování sérií, jenže... Jakoby jste mě neznali. Ale i přes svůj zákaz jsem si jednou zašla do Levných knih, kde jsem nakoupila knihy ze svého wishlistu, které tam byly skoro zadarmo. Udělala jsem jeden skvělý nákup plný novinek a pak jsem si koupila dvě knihy, které už nikde nejsou k sehnání, jednu z antikvariátu, a druhou z obchodu, kde mají poslední kusy... Ale více níže.




Nejprve jsem si pořídila Půlnoční korunu od Sarah J. Maas, což je druhý díl ze série Skleněný trůn od Sarah J. Maas. Sice jsem první díl ještě nečetla, ale tato série vypadá velmi dobře.









Pak jsem zašla do Levných knih protože jsem se dozvěděla, že tam mají nové knihy z Fortuny a ty jsem tam za ty ceny nemohla nechat. Pořídila jsem si Červený vrch a Učiněnou katastrofu od Jamie McGuire, Lásku na třetí od Nicka Spaldinga, a potom ještě Tak padne náš svět. Této knize jsem se dlouho bránila ale když já ty dystopie tak zbožňuju :D

A potom jsem udělala menší objednávečku na Megaknihách, mém nejoblíbenějším eshopu. Koupila jsem si Prach tisíce cest od Roberta Jamese Wallera, tuto sérii zbožňuju a obě knihy mám přečtené. Společně v novém oblečku vypadají v knihovničce náramně.







Dále jsem si koupila Šest let od Harlana Cobena, po přečtení prvních stran jsem měla takovou chuť číst dál, že jsem si tu knihu prostě musela koupit :D . Pak jsem si koupila pátý díl Nástrojů smrti: Město ztracených duší od Cassandry Clare.





Poslední výkřik od Alice Clayton, poslední díl od Nabíječe. Hned jak mi kniha dorazila jsem se pustila do četby. Tvůj báječný život od Liz Fenton a Lisy Steinke je sice takový známých příběh z amerických filmů, ale velmi mě ten příběh zaujal.
 
 




A posledními únorovými novinkami byla nová kniha od Cecelie Ahern Jak najít lásku. A od Colleen Hoover Odvrácená tvář lásky. Když už byl ten Valentýn, tak jsem se obdařila kouzelnými knihami o lásce. Nemůžu se dočkat, až se do nich pustím.






A na závěr tu mám dvě knihy, které jsou velkým pokladem. Druhá část Hořícího kříže od Diany Gabaldon byla všude nesehnatelná. Nechtěla jsem si ji nejprve pořizovat za pět set korun a udělala jsem dobře. A když jsem ji konečně objevila, hned jsem si ji koupila. Shopaholik za hranicemi od Sophie Kinsella je kniha z antikvariátu, která vypadá jako nová. Nikdy ji nikdo nečetl.

Sečteno podtrženo 14 nových knih. Je to velká kupička ale zase jsou to samé skvělé knihy. Četli jste nějakou z výše jmenovaných knih? Máte doma některou z nich?

Žádné komentáře

Albatros