Recenze - P.S.




Autor: Aňa Geislerová
Orig. název: -
Pořadí v sérii: #-
Rok: 2015; v ČR 2015
Počet stran: 216
Nakladatelství: Ikar
Ilustrace: Lela Geislerová

Soubor fejetonů, kterými herečka Aňa Geislerová přispívala do magazínu ELLE, nyní vychází knižně. V souhrnném vydání vyvstává příběh, který mohl dříve čtenářům snadno uniknout; příběh části života, ve které jako by se odehrálo úplně všechno. Příchod nových členů rodiny, odcházení těch starých, lásky, pády, úspěchy, problémy. Pět podivuhodných let, k nimž autorka přidala ještě několik dříve nepublikovaných textů.(databazeknih.cz)




Soubor fejetonů od známé české herečky již před delším časem obletěl blogosférou. Kniha nás na první pohled láká krásnou obálkou a zajímavým provedením knihy - na první pohled vypadá jako zápisník. Aňa ve své první knize popisuje sých pět let zábavnou formou fejetonů. Vše je doplněno krásnými ilustracemi její sestry Lely.

Tuto recenzi jsem se rozhodla sepsat trochu netradičněji, tedy bez klasického přehledu postav apod. Kniha se mi velmi líbila. Snažila jsem si ji šetřit a tak mi vydržela docela dlouho.

Co mě přimělo si knihu pořídit? Přiznám se, že zprvu jsem o knihu moc zájem nejevila. Ale pak jsem četla samé kladné reakce a v knihkupectví jsem do ní nahlédla. Krásné ilustrace mě velmi nalákaly a tak jsem se začetla a měla jsem jasno. Knihu jsem si odnesla domů a dlouze si ji prohlížela.

Při četbě jsem se několikrát zamyslela nad vlastním životem, párkrát jsem měla slzy v očích - ať už smíchem nebo steskem.

Aňa knihu pojala velmi dobře a jsem ráda, že její fejetony takto vyšly.

A na závěr ještě pár fotek :-)








 
Co vy a tato kniha? Četli jste ji nebo se chystáte či nikoliv? Určitě mi dejte vědět svůj názor :-)

78%

1 komentář

  1. Jsem zde, abych poděkoval DR ISIKOLOVI za jeho pomoc při záchraně mého vztahu. Můj přítel mě opustil, protože jsem se rychle vzpamatoval a několikrát jsem s ním bojoval kvůli nejistotě, když jsem ho viděl, jak se kdy sblíží s jinou dámou. Nenašel jsem žádný lepší způsob, jak ho přimět, aby se ke mně vrátil a DR ISIKOLO mě zachránil. Když jsem ho kontaktovala, řekl mi vše, co jsem potřebovala vědět o tom, jak bude láska a spojení mezi mnou a mým mužem obnoveno. Vyhověl jsem a on bez váhání udělal práci a hned po 48 hodinách mi můj přítel zavolal. Jsem šťastný a plný života díky laskavosti DR ISIKOLO. Vyzývám každého, kdo má problémy, aby ho nyní kontaktoval a on vám jistě pomůže. E-mail: isikolosolutionhome@gmail.com nebo pokud dáváte přednost WhatsApp/Viber text: +2348133261196

    OdpovědětVymazat

Albatros