Pointa

PODPORA ČESKÝCH AUTORŮ | O ČEM JE? 


Ahoj všichni!

V poslední době se o Pointě hodně mluví. Ale co to vlastně je? Kdo za ní stojí? A pokud máte dar na psaní a chcete vydat knihu, zbystřete! Možná se právě dočtete o tom, jak svůj sen přivést k životu :-)


Zdroj: Facebook Pointy

Stručně řečeno, Pointa je nakladatelská služba, která pomáhá autorům s vydáním knihy. Pokud máte doma v šuplíku "knihu", chcete jít s dobou a zkusit něco nového, zkuste oslovit právě Pointu, díky které můžete svůj sen dotáhnout ke zdárnému cíli. 

Tato nová nakladatelská služba vybočuje z davu tradičního publikování knih. Spisovatelé si zde mohou sestavit vlastní tým, který se jejich knize bude věnovat. Stačí se jednoduše zaregistrovat na jejich webových stránkách


Díky Pointě zatím vyšly dva tituly: Prague Coffee Guide a Jedna musí z kola ven. Na dalších se intenzivně pracuje. 

Pokud nesníte o vydání vlastní knihy, ale máte rádi české autory a chcete je podpořit, potom jste tu také správně. Každá kniha, která je v procesu, potřebuje podporu. Je jen na vás, jak se rozhodnete dané knize pomoct. Navíc si za každou podporu vyberete odměnu podle svého gusta! 

Rozhodně se podívejte na přehled současných knih, které můžete podpořit, protože se mezi nimi nachází opravdu zajímavé tituly.


Potomci New Yorku - Záhada minulosti od Simony Schumannové mě velmi zaujala a já se moc těším, až si ji budu moci přečíst. Jedná se o young adult fantasy, jehož hlavní hrdinka Annie byla jako malá holčička unesena do země, kde žijí čarodějové! Tam je nucena se sama o sebe postarat a naučit se kouzlům. V dospělosti se vrací zpět do New Yorku, aby našla dávného přítele, a netuší, že všechna její dobrodružství teprve začínají! 


Pokud vás kniha zaujala, určitě ji také podpořte:

4 komentáře

  1. Je super, že neustále vznikajú projekty, ako pomôcť budúcim autorom vydať knihu. Tu ale podľa mňa nastáva problém, pretože kníh je potom na trhu veľmi veľa a na pultoch sa bez dobrého marketingu dlho neudržia. Čiže konečne by tieto projekty mohli myslieť aj na pomoc s knižným marketingom zameraným buď na vznik povolania literárny agent, ktorý v našich krajinách trochu absentuje, alebo na vzdelávanie... Toto je ale debata na veeeeeľmi dlho.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za myšlenku, máš pravdu že je na trhu velké množství knih, o kterých se veřejnost jen obtížně dozvídá :( To je opravdu škoda.

      Vymazat
  2. Moje kamarádka napsala úžasný příběh a chtěla by ho vydat jako knihu :o Pointa by mohlo být to pravé pro ni :)

    OdpovědětVymazat

Albatros