Měsíční chvástačka - duben 2015

Aprílový měsíc za námi a mě přibyly zase krásné kousky

Každý měsíc si přeji, abych v tomto článku mohla napsat, že jsem si koupila maximálně dvě knihy, ale pořád se mi to nedří. Je pravda, že v minulém roce jsem měla vždy kolem patnácti knih za měsíc, a teď se držím do desítky, ale stále je to dost. Vychází tolik skvělých knih, a už teď vím, že bych si v květnu chtěla pořídit dalších 7 knih..

V dubnu jsem měla opět málo času na četbu a přečetla jsem jen dvě knihy a jednu skoro dočetla. O všem budu psát zase v měsíci s knihou (já vím, za letošek tento článek ještě nebyl, ale snad už bude čas, každopádně dubnový bude).

Nakupovala jsem střídmě, využila jsem slevu na albatrosmedia a na den knih bez DPH nakoupila další dvě knihy, jednu jsem si pořídila v Levných knihách. Tak Vám je půjdu blíže ukázat.

Na knihu Kate: Budoucí královna od Katie Nicholl jsem velmi dlouho těšila potom, co jsem se dozvěděla, že u nás vyjde. Kniha je krásně maličká a jsou v ní i obrázky. Opravdu se jim moc povedla a jsem zvědavá na obsah. Od zítřka budu sexy třicítka od Pamely Redmond Satranové je kniha, podle které se v současnosti vysílá seriál Younger. Trailer mě zaujal a doufám, že kniha bude dobrá, protože bych se pak chtěla pustit do seriálu.



Šepotání od A. G. Howard jsem původně vůbec nechtěla. Ale když jsem ji uviděla u Verunky, jak krásná je obálka a grafické zpracování celé knihy, řekla jsem si, že si znovu přečtu anotaci. Najednou jsem po knize zatoužila a tak jsem si ji rychle objednala. polu s ní i chválenou Cinder od Marissy Meyer, která má skvělou anotaci. Na obě knihy jsem nesmírně zvědavá.




Jen jeden rok od Gayle Forman má nádhernou obálku a je to pokračování knihy Jen jeden den. Vypadá báječně, takže jsem si ji pořídila na den knih bez DPH. Delirium od Lauren Oliver jsem si pořídila na albatrosmedia, kdy byla se 40% slevou, takže skoro zadarmo.











Plavat se žraloky od Claire Bidwell Smith jsem chtěla již delší čas, ale pořád jsem to odkládala. Teď jsem ji v LK objevila za 40 korun, takže zadarmo.





A teď už moje milovaná Kiera Cass a Elita, pokračování skvělé Selekce! Na tuto knihu jsem se těšila už od září, takže tak dlouhé čekání a knihu jsem si pořídila také na den bez DPH a vybrala si krásnou a bez poškození.











Sečteno, podtrženo mám 8 nových knih, ze kterých mám obrovskou radost. Ještě jsem z nich sice žádnou nečetla, ale rozhodně budou skvělé. V květnu bych je chtěla přečíst, tak snad to stihnu. A co vy jste si pořídily v dubnu? Máte už některou mou novou knihu přečtenou? A jak probíhal Váš den Knih bez DPH?

Žádné komentáře

Albatros