Měsíční chvástačka - listopad 2015

Předčasný Ježíšek

V poslední době jsem tedy velmi neaktivní, což mě velmi mrzí. No každopádně v říjnu jsem si vynahradila zářijovou pauzu v nakupování, využila řadu slev a výsledek docela masivní! 28, tolik nových knih přibylo do mé knihovničky, která už neuvěřitelně praská ve švech. No ale kdo by jim odolal?
Poprvé jsem také fotky fotila svým novým foťákem, tak snad se Vám na ně bude líp koukat :-)



První týden v říjnu jsem využila slevu do Neoluxoru a odnesla si rovnou 5 knih :-o Za hranicí nevinnosti od Abbi Glines byla nutnost. První díl se mi tak neuvěřitelně moc líbil, že jsem se nemohla dočkat dalšího dílu. Skleněný trůn od Sarah J. Maas jsem měla v merku už delší čas, konečně zase nějaké fantasy! A Všechny malé zázraky od Jennifer Niven mě nalákaly všechny ty kladné recenze.



Další knihou z Neoluxoru byla Temné kouty od Gillian Flynn, na kterou jsem měla spadeno. Paperback se mi velmi líbí a když jsem slyšela radu od Nadiy, že bych si nejprve měla přečíst právě kouty, než se pustím do Zmizelé, tak už jsem ji měla na hromádce.
Chutná těla od Isaaca Mariona je má první zombíkovina v knihovně, má neuvěřitelně krásnou obálku a jsem zvědavá na příběh. Film jsem před pár lety viděla a v současné době vyšel i druhý díl, kterého se snad i my v ČR brzy dočkáme.




Lásko, kde jsi od Nicka Spaldinga byla ve slevě a nalákala mě na ní Rodaw. V elektronické podobě mám druhý díl, takže si chci nejprve přečíst ten první. Pátá vlna od Ricka Yancey vypadá velmi dobře a po skouknutí traileru jsem věděla, že si ji prostě musím přečíst :D. Baronet navíc vydává i druhý díl.





Následovala malá objednávka z albatrosmedia.cz, na kterou jsem měla slevu (taktéž), takže jsem si pořídila trochu té romantiky. Umění předstírat od Rachel Harris má tak půvbnou obálku! První láska od Jamese Pattersona a Aspoň trochu normální od Trish Doller, která bude krátká oddechovka.







Mezi dvěma světy od Scotta Westerfelda je kniha, nad kterou jsem velmi váhala. Ale sestře se moc líbila, tak jsme si ji napůl objednali spolu :D A Nespoutaní od Sophie Jordan je druhý díl Nevítaných, která se mi velmi líbila. Jsem tedy zvědavá na druhý díl.







Zbožňuju Paříž od Lindsey Kelk je druhý díl ze série, a protože bych si moc ráda pořídila i Zbožňuju Vánoce, hledala jsem i druhý díl, když jsem si říkala, že ji už neseženu, objevila jsem ji na BB/art a hned jsem si ji koupila. Je to už poslední místo, kde ji mají. Nečekané setkání od Gail McHugh mě zaujala po přečtení ukázky, tak jsem si ji také pořídila.





Marťana od Andy Weira jsem si koupila ještě v Neoluxoru, váhala jsem mezi původní a filmovou obálkou, ale dala jsem na svou mladší sestřičku. Knihu jsem začala a chtěla ji stihnout, než půjdu na film do kina, ale má časová vytíženost tomu bohužel nepřála. Každopádně film byl skvělý a nemůžu se dočkat knihy! Sedmilhářky od Liane Moriarty je další kniha od báječné autorky. Moc se na ni těším.



A blížíme se do finále. Emma od Charlotte Bronte je již málem nesehnatelná, a protože zbožňuji knihu Jana Eyrová, musela jsem si s její koupí pospíšit. Životopis Jane Austen od německé autorky je na tom obdobně. Každopádně tato malá brožurka vypadá skvěle zpracovaná. Stefanovy deníky druhý díl jsem si pořídila ve výprodeji a má úžasnou obálku.





 
Série Sever a Jih od Elizabeth Gaskell je klasická romantická série. I po mnoho letech má stále své fanoušky. Bohužel již není také všude k sehnání, zejména poslední třetí díl. Jsou krásně provedené (barevně) a jsou velmi maličké, takže jsem si je velmi oblíbila už od pohledu.






Pýcha, předsudek a namlouvání od Sybil G. Brinton je příběh založený na příbězích Jane Austen. Jako fanynka Jane Austen mi tato kniha rozhodně nemohla chybět. Stepfordské paničky je novelka od Ira Levin, s krásnou filmovou obálkou. Film jsem doposud neviděla a kniha byla ve výprodeji.




Villette I. a II. od Charlotte Bronte. Ano, chybí mi třetí díl, který už bohužel nikde není k dostání.









Ross Poldark Návrat domů od Winstona Grahama je první díl z dvanáctidílné série, kterou u nás poprvé vydává Baronet. Podle knihy v současnosti vzniká i seriál.




A konečně tu mám báječnou Cizinku od Diany Gabaldon! Dostala jsem ji jako recenzní výtisk od Omegy a už jsem ji přečetla. Je báječná a moc se mi líbila. Těším se na další díl.






A to je tedy konec mé chvástačky, byla to největší chvástačka (nejen) za tento rok a už se zase budu krotit. Napište mi, které knihy jste si pořídily vy, nebo zda jste některou z nich četli. Mějte se krásně!

Žádné komentáře

Albatros