Měsíční chvástačka - leden 2015

První letošní nadílka knih! Jaké poklady se zabydlely u Vás doma?


První měsíc nového roku uběhl jako voda a už tu jsou další měsíční přírůstky. Já se snažila krotit, jak jsem si předsevzala, a musím říct, že jsem na sebe docela pyšná, protože takto malinko knih jsem již dlouho neměla.

Leden byl pro spoustu lidí ve znamení zkoušek a testů takže spousta lidí nemělo čas číst, což se u mě zrovna nedělo, protože jsem přečetla za uplynulý měsíc docela dost knih.

Ale o tom více v měsící s knihou, které bude již brzy.....

A co jsem si tedy nakonec koupila?













Začala jsem sledovat neskutečně úžasný seriál Cizinka - Outlander, který je podle knih od Diany Gabaldon, které jsou již dneska skoro nesehnatelné. A když jsem díky Rodaw objevila obchod, kde nabízeli všechny první čtyři díly (Cizinka, Jážka v jantaru, Mořeplavec, Bubny podzimu), bylo jasno a série byla v košíku. Rozhodně toho nelituji, co jsem do knih nahlížela, byla jsem nadšená.












Další knihou, kterou jsem si za leden koupila byla Esej o tragédii Elizabeth Laban, kterou všichni znají, četli a milují. Obálka je překrásná a celkově se na ni také těším.





A poslední knihou je nádherná a v lednu i přečtená S láskou Rosie od Cecelie Ahern, tato kniha si mě získala a více se můžete dočíst v recenzi.



 
 
 
 
 
 
Takže sečteno a podtrženo, za leden mám krásných 6 knih, a z toho jedna novinka, která je i zároveň přečtená. Doufám, že se všechny měsíce budu takto krotit, ale mám obavy, že to bude čím dál těžší.
Ale co se týče mé čtečky (kterou mám čím dál radši) tak do té mi přibylo docela hodně nových knih, ale o těch Vám povím v jiném článku.
 

A copak hezkého jste si koupili vy? Každý Váš komentář mi udělá radost.

Žádné komentáře

Albatros