Co mi donesl Ježíšek v roce 2018?


Ahoj všichni! 

konečně jsem se dostala k tomu, abych vám sepsala knižní dárečky, které jsem dostala od Ježíška. Asi jsem byla hodně hodná, soudě podle tak nádherných knih a dalších dárečků, které jsem dostala! Toto bude hodně dlouhý článek, tak se pohodlně usaďte a jdeme na to :-) 


Jako první jsem si rozbalila knihu od známé spisovatelky Sophie Kinsella - Můj (téměř) dokonalý život, který jsem si moc přála už vloni ale bohužel ji dodavatel již neměl skladem a další objednávka se nekonala. O to víc jsem byla letos šťastná, že jsem ji dostala. 
Na knihu napíši recenzi, pokud se chcete o knize dozvědět více, potom se více dočtete zde. 




Dále jsem si moc přála thriller, který vyšel na podzimu roku 2017. Jsem moc ráda, že jsem ho pod stromečkem našla. Jedná se o knihu Není úniku od Taylor Adams, která slibuje pořádnou dávku napětí a překvapení. 
Na knihu napíši recenzi, pokud se chcete o knize dozvědět více, potom se více dočtete zde. 


Další top knihou, kterou jsem si moc přála byla Světla zimní noci, na které jsem pokaždé házela oko v knihkupectví. Knihu napsala Pam Jenoff a ta obálka... No posuďte sami!


Dámy, co vy a pan Darcy? Já mám pro něj slabost, takže když jsem v knihkupectví zaznamenala knihu Sny o panu Darcym od Victorie Connelly, což by se mělo jednat o druhý díl knihy Víkend s panem Darcym, na kterou vám sem hodím také recenzi (mám ji napsanou, jen jsem ji stále nevydala).


Vcelku kritizovaná Tíživá láska od Eleny Ferrante jsem také dostala. A i když jsou na knihu jen samé negativní ohlasy, na čtení se těším. Nemám příliš velká očekávání ale s chutí se do ní pustím. 


Lindsey Kelk je oblíbenou autorkou romantických knih pro ženy (u nás jí vychází série Zbožňuju) a kniha Co ta holka chce? je druhým dílem z trilogie Holka. Doma mám oba díly ale scházel mi právě ten poslední. 
Na knihu napíši recenzi, pokud se chcete o knize dozvědět více, potom se více dočtete zde


Kdo mě sledujete delší čas tak víte, že mám slabost pro sérii Cizinka od Diany Gabaldon. Ve sbírce mi scházel první díl z volně doplňkových knih o postavě Lorda Johna nesoucí dodatek důvěrná záležitost. Tato historická detektivka je na světě již delší čas ale mě stále unikala. Proto jsem ráda, že mám zase na chvíli knihy od autorky komplet. 


Další mou velkou vášní je britská královská rodina. Ježíšek mi sehnal knihu The royal wedding book obsahující fotografie a informace o svatbě prince Harryho s Meghan. Tuto publikaci jsem měla v ruce také v Anglii ale neodvezla jsem si ji odtamtud. 


Koho mám z britské královské rodinky nejraději? Samozřejmě že Kate s jejími dětmi a manželem. Dostala jsem omalovánky s Kate a jsou naprosto úžasné! Pokud byste měli zájem, mohu vám udělat fotočlánek :-)


A poslední knihou s obsahem je kniha Čokoláda od Kirsten Tibballs! Miluju čokoládu a tato publikac je plná zajímavých receptů, takže se těším, až si oddechnu od všeho sladkého z Vánoc a vrhnu se na hokusy pokusy.


Tak a to je konec prvního článku! Musela jsem ho nakonec rozdělit, jelikož by byl moc dlouhý. Tak pokud se chcete dočíst, jaké Funko POP! nebo další neknižně knižní věcičky jsem dostala, klikněte si na další článek :-)

Zaujala vás některá z mých knih? Četli jste nebo se chystáte na některou? Napište mi, jaké knihy jste našly vy pod stromečkem a co vám udělalo největší radost :-)  

24 komentářů

  1. Na tie knihy z prostredia kráľovskej rodiny som zvedavá. Ale Sny o panu Darcym mám aj ja. Aj tú druhú knihu a veľmi sa na ne teším <3 proste pán Darcy, to je klasika :D

    Jaji

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Jaji, královská rodina je láska na celý život <3 také máš nějaké jejich knihy doma? :-)

      Vymazat
  2. Krásne kúsky,a to DVD Cizinky vyzerá super :) ja som tiež pozerala po celom boxe ktoré obsahuje 1 až 3 sériu ale zatiaľ odolávam.Zaujala ma kniha Není úniku Světla zimní noci,ale tam som na pochybách kedže je to z cirkusu a nerada čítam o takých knihách.Možno to znie zvláštne ale mám v sebe taki blok.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. DVD Cizinky mě totálně šokovalo.. to bylo to poslední, co bych čekala :-) Hned jsem doma projela pár bonusů a těším se, až si najdu čas a vrhnu se na celý seriál pěkně od začátku :) Určitě nečti o něčem, co ti není příjemné :-) V poslední době mám slabost pro knihy z prostředí 2.světové války.

      Vymazat
    2. Takéto neočakávané darčeky sú najlepšie :) Ja tiež milujem príbeh 2 sv vojny a ešte keď je tam láska tak nemám čo riešiť a po knihe siahnem :)

      Vymazat
  3. Krásné kousky! Není úniku ti hodně závidím. :)) Slyšela jsem na příběh zatím jen samou chválu a ráda bych se do něj v budoucnu také pustila. Doufám, že se ti bude líbit a stejně tak i Lord John, kterého já naprosto zbožňuji. ❤ Hezké čtení přeji! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šárko děkuji :-) Není úniku... já se k ní musím dotat co nejdříve jelikož tu knihu všichni kolem mě čtou a neskutečně chválí :-) Který díl Lorda Johna zbožňuješ? :-)

      Vymazat
  4. Sny o Panu Dárcym vypadá moc krásně, musím se na ní mrknout. Já jsem taky našla pod stromečkem diář a jsem z něho tak ráda ♥ Jinak jsem našla jen jednu knihu :D

    allaboutcandyslife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na ty Sny bychom mohly dát třeba společné čtení? Také jsi dostala DOller? A kterou knihu jsi dostala? :-)

      Vymazat
  5. Nečítala som ani jednu, ale zaujala ma kniha Světla zimní noci. :) Mňa pod stromčekom čakalo veľa kníh a netuším, kedy ich všetky prečítam. 😅

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také nevím, kdy se k těmto knihám dostanu, ale udělám všechno proto, abych se k nim dostala co nejdříve :) Světla zimní noci a Není úniku budu číst nejdříve :-)

      Vymazat
  6. Svetla zimní noci ke na mojom TBR a určite ma neminie😍tiež ma zaujali tie knihy kráľovskej rodiny. Inak som žiadnu knihu nečítala a asi ani čítať nebudem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Světla zimní noci vypadají tak super, ach kéž bych měla jeden den v týdnu navíc jen pro čtení :-(

      Vymazat
  7. Krásná nadílka <3 Já jsem pod stromečkem našla tři knihy - And I Darken, Now I Rise a Nesmrtelný příběh + jsem od kamarádek dostala Padlého dědice a Tahle píseň ti změní život. Velkou radost mám z každé :) A z tvých knih mě zaujala hlavně svatba Meghan a Harryho <3 - jooo, mám pro tenhle pár slabost :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju moc :-) Nesmrtelný příběh? no páni! KOlik dílů máš přečtených z Papírové princezny? Já jen první dva :-( Já mám z královské rodiny nejraději Kate a Willa ale Harry a MEghan jsou cute <3

      Vymazat
  8. Krásné knížky <3 jsem hodně zvědavá na tvoje recenze a doufám, že se ti budou líbit :) Já jsem pod stromečkem našla taky pěknou nadílku a jsem z ní asi nejvíc zvědavá na Lásku a jiná vykolejení :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc Míšo :-) Recenze určitě budou :-) Láska a jiná vykolejení byla nádherná! Určitě se ti bude líbit :_) Pravá zimní romance <3 Jdu omrknout tvou nadílku :_)

      Vymazat
  9. Světla zimní noci na mě teď neustále někde vyskakují, jako by mi někdo naznačoval, že bych si je měla koupit. :D
    Jinak jsi měla krásnou knižní nadílku! :)

    Gabux

    OdpovědětVymazat
  10. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  11. Wow, to je pěkná vánoční nadílka. 😊 Není úniku mě hodně láká. A Světla zimní noci také. 😊

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji, měla a mám neskutečnou radost :-) Nečekala jsem ani zlomek z toho :-) Není úniku a Světla zimní noci plánuji číst co nejdříve :-)

      Vymazat
  12. Sabi, to je naozaj bohatá nádielka. ♥

    OdpovědětVymazat

Albatros