Vánoční tipy na dárky pro předškolní děti

V hlavní roli Disney

Ahoj čtenáři,

vypukl advent a je nejvyšší čas dořešit vánoční dárky pokud jste tak již neučinili. V dnešním tematickém článku jsem vybrala knihy pro děti předškolního věku. Sama mám čtyři malé neteře v tomto věku, takže tyto tipy jsou opravdu ozkoušené. Mnoho z těchto knih dostanou letos i ony.

🎄🎄🎄


Která holčička nemiluje nyní Elsu nebo Annu? Taky vám doma neustále běží "Najednou"? Pak rozhodně nesmí něco s tematikou Frozen chybět. Výše vám mohu doporučit svázané vydání obou příběhů, které je plné nádherných obrázků. Více si knihu Ledové království filmové příběhy můžete prohlédnout v článku. A když už budete u toho určitě se nespálíte pokud přihodíte i nějakou panenku nebo třeba hrneček. Celou škálu produktů si můžete prohlédnout třeba na Alze


Mickeyho nejkrásnější pohádky je další nádherný kousek z dílny Disney a je vhodným dárkem pro dítě ale i dospělé kteréhokoliv věku. Obsahuje klasické příběhy jako Vánoční koledu nebo Prince a chuďase ale také klasický příběh Čarodějova učně. O knize se dočtete v článku zde. Sama na tuto knihu nedám dopustit a je mými neteřemi milovaná. 


Pro ty úplně nejmenší je tu knižní klasika, která nedávno vyšla v reedici. Pohádky na dobrou noc jsou nádherně celobarevně ilustrované a najdete tu jak básničky tak delší pohádkové příběhy. Ti nejmenší budou mít krátkou pohádku před spaním, větší děti si v ní budou nadšeně listovat a prohlížet si ji spolu s vámi. 


Popelka, Sněhurka, Ariel, Elsa nebo Locika.. Kdo by neznal klasické "disneyovky"? V tomto nádherném souborném vydání Nejmilejší sbírka pohádek najdete celkem 18 klasických příběhů s velkým množstvím obrázků. text je větší, takže se bude skvěle číst i malým školáčkům. Jako dítě jsme měli pár knih s těmito klasickými příběhy, ale dnes jsou bohužel nesehnatelné. Tady najdete všechny na jednom místě. Opět najdete více fotek ke knize v článku. 


No a pokud máte již doma předchozí titul nebo chcete nějakou změnu, tak tu mám pro vás velký tip na knihu Vánoční sbírka pohádek, což je kniha příběhů známých hrdinů a jejich neznámých vánočních příhod. Z této řady vyšla ještě třetí kniha s názvem Postýlková sbírka pohádek. Na obě knihy se můžete podívat na webu, kde jsou z ní krásné ukázky. Uvnitř jsou obě celobarevné a děti ji budou milovat. 


Fotka zapůjčena od https://mamadodeste.cz/

Pro milovníky větších leporel a zejména pro mladší dětičky, které ještě nemohou mít klasické knihy v rukou tu mám tip na celou sérii skvělých velkorozměrných knih pro nejmenší. Tematicky jsou rozdělené podle ročních období. Celou nabídku najdete ZDE. 

A jeden návrat do minulosti. Tuto knihu dnes bohužel v kamenných knihkupectvích neseženete protože je beznadějně vyprodaná. Ale pokud vám nevadí knihy z druhé ruky, pak doporučuji. Veselé Vánoce od Walta Disneyho zakoupíte zde


Žádné komentáře

Albatros