Co mi donesl Ježíšek v roce 2018? - II. část



Ahoj všichni!

v předchozím článku jste se dočetli, jaké knihy jsem od Ježíška dostala. Celkem se jednalo o 8 skvělých knih do kterých bych se nejraději hned pustila, ale přednost mají povinnosti. V dnešní druhé části vás seznámím s novými Funko POP! a dalšími dvěma knižními věcmi, které mi udělaly nesmírnou radost. 

Rok 2018 jsem trávila ve společnosti Dolleru a natolik jsem si ho oblíbila, že jsem doufala, že ho dostanu i k dalším Vánocům. Ježíšek nezklamal a tak budu trávit rok 2019 opět ve stejně příjemné společnosti a věřím, že na něj budu mít v letošním roce daleko více času. Doller je nedatovaný diář, který umožní uživateli aby si ho uzpůsobil jak kdokoliv potřebuje. Navíc je zde spousta prostoru pro kreslení, podtrhávání, zvýrazňování atd. Sama do něj píši výhradně mými oblíbenými Stabillo propiskami. 


Celá první série na DVD! Toto jsem opravdu nečekala a byla jsem mile potěšena. Na DVD naštěstí chybí český dabing, takže se mohu kochat hereckými výkony se vším všudy <3 Kdo je tady také fanoušek Cizinky? 


Už vás nebudu déle napínat! Dostala jsem totiž také dvě Funko! Jako první tu je Ginny, takže mám konečně páry z Harryho Pottera kompletní! Zatímco ostatní z party vyšly v několika různých provedeních, Ginny vyšla zatím jen ve dvou. 


U zrzků ještě chvilku zůstaneme, protože jsem dostala snad nejpovedenější postavičku, jakou mám ve sbírce a to Eda Sheerana <3 Nejdu bohužel na jeho koncert, takže jsem dostala aspoň tuto figurku, o které i můj přítel, který nemá Funko příliš v oblibě, říká, že je velmi povedená. No posuďte sami na dalším snímku ⇩


🎄🎄🎄


Tak to je ode mě všechno. Ze všech dárečků mám obrovskou radost a připadá mi to jako sen, že jsem toho dostala tolik. Kéž by měl den víc hodin, abych se do těch knih mohla co nejdříve pustit. Těším se na další rok s Dollerem. Konečně mám pádný důvod si znovu pustit první řadu Cizinky, která byla jednoznačně nejlepší. Vánoce se hodně vydařily, je pravda, že jsem si tolik neodpočinula, jako jsem myslela. Dokonce jsem i pár dní marodila, ale hlavní je, že jsem tyto nejkrásnější svátky v roce trávila ve společnosti mých nejbližších.



Pochlubte se mi, co jste pod stromečkem našli pěkného vy. Klidně mi do komentářů pošlete odkaz na váš článek, moc ráda se na něj podívám. 

Mějte se krásně! 

17 komentářů

  1. Já teda nejsem fanoušek Eda. Znám všeho všudy dvě písně, ale tahle Funko je vážně skvělá! Taky jsem je začala syslit ;) a k Vánocům jsem taky dvě Aragorna a Lociku

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Edova Funko je naprosto dokonalá <3 Všechny ty detaily jsou vymazlené a jsem z ní opravdu hodně nadšená. A kolik jich už máš? :-)

      Vymazat
  2. Aaaaaa!!! Cizinka na dvd? Potřebuju :D Co se týká mé nadílky, dostala jsem tři knihy, tři funko, hromadu spodního prádla xD a zimní kabát + boty na jaro. No, největší radost jsem si udělala později sama a koupila si nový notebook :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám velkou radost, že ji mám na DVD <3 Jelikož si ji můžu pustit kdykolik a nemusím ji stahovat nebo hledat :-) Navíc pěkně kvalitní :-) Pěkná nadílka! A jakou značku notebooku sis pořídila? :-) Já mám HP a jsem spokojená :-)

      Vymazat
  3. Ten Ed je naprosto božský 😍❤️❤️ Nádherná figurka. Já jsem k vánocum takhle dostala Rona, co má v ruce prašivku a úplně jsem si ho zamilovala a to ani neni moje oblíbená postava :D a ten Doller mě láka stale hledám idealní diář, nechystáš se napsat i článek věnovaný přímo jemu? (Pokud už je tak se omlouvam 😅) Krasný článek :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc, Míšo <3 článek na Doller jsem zatím nedělala, ale mohla bych :-) Já ho mám již druhým rokem a nemůžu si ho vynachválit :-) Jsem opravdu moc nadšená. a Ed.. no to je láska! taky mám Rona s prašivkou, ale není to klasická funko, ale ta Rock star edice :-)

      Vymazat
  4. Tak to jsou krásné dárky, Funko taky sbírám a seriál Cizinku taky hltám :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Cizinka je srdeční záležitost :-) Koukám aktuálně na čtvrtou sérii, ale vidděla jsem teprve první díl. Čekala jsem na okamžik, kdy budu mít knihu a budu si ji moc přečíst před seriálem. A kolik máš Funko ty?

      Vymazat
  5. Krásné dárky! Doller je prostě láska! A Ed? Ten je fakt povedený ♥ Na Cizinku díky tobě se nehorázně moc těším! Užij si seriál. ♥

    ALL ABOUT CANDYS LIFE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. začni prosím koukat na Cizinku, věřím, že se ti bude moc líbit :-) btw mohly bychom se podívat na první díl spolu :D :D

      Vymazat
  6. Na Cizinku nekoukám, ale moje mamka ano a je z ní fakt nadšená! :D Asi bych to měla brzy napravit a mrknout na ni! A co se týká funko, tak ty jsou fakt boží! Tu Ginny jsem také měla, ale dala jsem ji do soutěže (více se mi teď líbí ta s deníkem z druhého dílu) a Ed? Tak ten je přímo epický. Ta kytara! Je to fakt propracovaná postavička. ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ed je rozhodně nejpovedenější Funko jakou mám :-) A Cizinku doporučuji všema deseti :-) Skvělý seriál :-)

      Vymazat
  7. Tak Edova funko se fakt povedla. Jsem zvědavá, kdy se k cizince dostanu. 😁🙈 A článek o dolleru by byl super.❤️

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Článek o Dolleru sepíšu :) to abych se činila, ať vám tu můžu něco ukázat :-) Jinak Ed je láska <3

      Vymazat
  8. Ginny! Podle mě je hrozně nedoceněná postava. Jinak Doller sice mám, ale nějak ho očividně neumím používat. :D

    Gabux

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Doller je super, sjem moc ráda, že jsem se odhodlala si ho přát :-) Vloni jsem ho měla poprvé, ale neměla jsem mnoho času. Letos to vidím pozitivněji :-)

      Vymazat
  9. Já jsem k Vánocům bohužel žádnou Funko pop nedostala, ale ten Edd je opravdu povedený :)

    OdpovědětVymazat

Albatros