Disney Vánoce 2021

 Knihy, Funko Pop, oblečení, hra a plyšáci


Ahoj čtenáři,

je po Vánocích (už nějakou dobu) a já teprve nedávno konečně připravila článek o tom, co jsem našla pod stromečkem v roce 2021 já. Jelikož jsem velká fanynka Disney a Mickey Mouse, sešlo se mi s touto tématikou pěkná řádka věcí a jakožto "Disney princezna" bych se vám s nimi ráda pochlubila.


Jelikož je toto knižní blog, začnu tedy knihou. Dostala jsem Mickey & Minnie 100 images, což je sbírka různých oficiálních plakátů a promo, scén nebo tapet, které si můžete obkreslovat do svých notesů nebo i dobarvit. Už se těším, až se do ní pustím. 


A samozřejmě nesměly chybět ani Funko POP! Dostala jsem rovnou tři! První je figurka z řady, která vyšla k příležitosti Mickeyho 90. narozeninám, je to Mickey učeň z filmu Fantazie. Kdo jste viděli hraný film Čarodějův učeň, tak ten se inspiroval právě v tomto příběhu. Mickey si nese dva kyblíky a jako figurka je detailně propracován. 


A potom jsem si rozbalila rovnou pack dvou figurek Minnie a Mickeyho 💓Je to nádherný set zamilovaných figurek a zároveň má první Minnie jako Funko. 


S výskotem jsem rozbalila tento dárek, který jsme s Radimem dostali od mojí sestřičky a jejího přítele. Krycí jména Disney jsou boží a moc jsem si je přála, ale Radim mi je odmítal koupit. Myslel, že to bude moc jednoduché, a záhy uznal, že to je vlastně daleko těžší, než klasické Krycí jména. A asi si dovedete představit, že jsme přes svátky nehráli téměř žádnou jinou hru 👀


Už dlouho jsem si přála plyšovou Minnie, a letos jsem dostala rovnou dvě! A víte, že to vůbec nevadí? Jedna je totiž retro a druhá moderní, takže dokonalý poklad a jsou tak roztomilé! 


Ježíšek myslel i na to, abych své oblíbence mohla celý rok nosit, a tak jsem dostala dvě noční košile, dvě pyžama, dvě trika, jedny kraťásky a jedný dlouhý kalhoty a boží mikinové šaty. Na trhu je toho opravdu hodně, o čemž svědčí i ten fakt, že jsem doposud nedostala nic s Mickey tématikou dvakrát, a že toho teda doma mám hodně :D


Většina z vás má asi podobnou sbírku věcí k Harrymu Potterovi, mé srdce prahne k Disney, a jsem ráda, že mě mé okolí tak dobře zná 💗 

Napište mi, co vás z mé nadílky Mickey Mouse a Minnie zaujalo a případně co z těchto věcí máte taky!


Žádné komentáře

Albatros