Yoli narozeniny

YOLI SLAVILO SVÉ 5. NAROZENINY | Dort, nový merch, ale také žebříček nejprodávanějších knih za uplynulý rok


Ahoj všichni,

nakladatelství Yoli slavilo 7. března své 5.narozeniny a já mohla být přitom! Na tuto akci byli pozváni blogeři, známí knižní influenceři, ale také příznivci tohoto nakladatelství, kteří se zúčastnili soutěže, která probíhala na sociálních sítích. Celou akci moderoval Radek Blažek s pomocí Káji z Penny and books.  O tom, jak celá akce probíhala se můžete dočíst v článku níže, kam jsem vám přiložila i fotografie z odpoledne. 
Moderátoři Radek Blažek a Kája z Penny-and-books

Na Yoli narozeninách jsem byla podruhé v životě. Vloni jsem vyhrála právě onu soutěž na FB Yoli, a tím se mi splnil jeden velký sen. Ovšem letos byla oslava ještě lepší! Všichni přítomní dostali u vchodu svou Yoli plátěnku, ve které nechyběla ani kniha. Vloni se rozdávala reading copy Smrtky a letos jsme dostali Pět kroků od sebe. Na tuto knihu se nesmírně těším zhruba od prosince a jsem neskutečně ráda, že si ji mohu přečíst už teď, jelikož oficiálně vychází až na konci dubna. 

Yoli si ke svým narozeninám také nadělil nový a krásný merch, který si můžete koupit i vy! Vybírat můžete vždy ze tří různých variant hrnečků a plátěných tašek. Sehnat ho můžete v kamenných knihkupectvích Luxor nebo na eshopech Knižního klubu či eshopu Luxor. Ze svého hrnečku a plátěné tašky mám ohromnou radost. Nejen, že jsou vizuálně krásně provedené, navíc jsou i praktické. Plátěná taška je nejen skladná ale taky ekologická, takže za mě velký palec nahoru a obrovské nadšení k tomu. Takže doporučuji! 

Zuzka alias Molly v knize a její reading copy

V kavárně se nás sešlo kolem padesáti, mezi nimiž nechyběli nejznámější knižní blogeři či influenceři. Na akci také byla i Anička Musilová, autorka knihy Černooká nebo Aleš Novotný, kterému u Yoli již v červnu vyjde kniha Memento mori. Z této knihy nám autor také několik stran přečetl. 

Radek všem představil žebříček pěti nejprodávanějších knih, u kterého jsem si tipovala, že na prvních třech místech bude Smrtka a nebo John Green. Takže jak vypadá finální čísla vidíte níže:

4. Muffin a čaj
3. Já Simon (s filmovou obálkou)
2. Smrtka

Než přišla na řadu volná zábava a neustálá fronta u fotokoutku, dostali jsme všichni Yoli kvíz, který připravovala sama Kája. Svůj výsledek snad raději ani nebudu zveřejňovat. Ale mohu vám říct, že test byl na jednu stranu těžký, na druhou stranu musím víc číst Yoli knihy. 

Po vyhodnocení výsledků a předání cen přišel na řadu dort, který nejen že vypadal nádherně, navíc i skvěle chutnal. 

Z celého odpoledne jsem moc šťastná. Strávila jsem ho ve společnosti mých přátel a s mnoha lidmi jsem se tam dokonce seznámila. Z dárečků jsme byli všichni nadšení! Opravdu jsem nečekala, že dostaneme každý i plátěnku a hrneček. Zbytek akce probíhal vesele, kdy jsme si všichni mezi sebou povídali nebo se fotili. Celou dobu byl k dispozici fotokoutek, od kterého jsme si na místě mohli odnést vytištěné fotografie. Jsem moc ráda, že jsme toto měli k dispozici, protože odnést si fotku domů je krásná vzpomínka. Několik fotek z fotokoutku vám přidávám i dole do galerie :-) 


Yoli ze srdce přeji, aby se mu nadále tak dařilo a už nyní se těším na Yoli piknik. 

A pokud smutníte, že jste se nemohli těchto narozenin zúčastnit, nesmutněte. V létě se bude konat Yoli piknik, kam můžete přijít všichni :-) 


↓ FOTOGALERIE ↓






Bylo o nás skvěle postaráno



Dárečky








2 komentáře

  1. Moc mě mrzí, že jsem tam letos nemohla být! Snad si YOLInarozeniny užiju i příští rok :)
    Marky (Books are my life...)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to škoda, že jsi nemohla. Bylo to super <3 Příští rok neboj <3 Já už se těším ted :D

      Vymazat

Albatros