Humbook

TŘETÍ ROČNÍK KNIŽNÍHO FESTIVALU | SLAVNÍ AUTOŘI | SKVĚLÁ ZÁBAVA



Zaškrtněte si v kalendáři datum 6.10.2018, kdy probíhá již třetí ročník knižního festivalu Humbook. Tentokrát se koná v Kongresovém centru v Praze. A na co se můžete těšit? Samozřejmě na knihy, lidi, zábavu, velkou porci skvělých zážitků! 

🚢🚢🚢

Třetí ročník bude ještě vymazlenější než ten předchozí, takže se máte opravdu na co těšit. Konečně máme oznámeny všechna jména hostů, kteří za námi letos přijedou do Prahy. Věřím, že jste je již všichni postřehly, ale tak ještě jednou pro jistotu! 

V českém zastoupení nebude chybět Petra Stehlíková, která píše velmi úspěšnou fantasy sérii Naslouchač. Po boku bude mít skvělého Pavla Bareše, který je známý svou knihou Projekt Kronos a od které s napětím očekáváme další díl! Snad se brzy dočkáme.

Ze zahraničních hvězd přijaly pozvání opět tři dámy. Sara Raasch od které u nás postupně dovychází série Sníh nebo popel. Poté Claudia Gray kterou máme v oblibě díky její skvělé sérii Tisíc kousků tebe. Věřím, že CooBoo stihne vydat i poslední díl z této trilogie. Pokud si chcete od této autorky přečíst další knihy, potom můžete sáhnout po pěti dílné sérii Evernight nebo knize k sérii Star Wars- Ztracené hvězdyA poslední a asi největší hvězdou tohoto ročníku je Leigh Bardugo, kterou všichni známe díky sérii Šest vran a Griša. Od této autorky také vyšla Wonder woman a letos by ještě měly vyjít povídky k sérii Griša. Máme se tedy rozhodně na co těšit! 

Bohužel, jak všichni víme, Leigh Bardugo ze zdravotních důvodů nemůže dorazit. Z tohoto důvodu byla její účast ne festivalu zrušena. Nakonec se podařilo najít náhradu v podobě Estelle Maskame, která napsala romantickou sérii DIMILY

Tak ještě jednou, kdy a kde mám být? 
- sobota 6. října 2018 
- Kongresové centrum v Praze (zastávka metra Vyšehrad)

Uvidíme se tam! 

2 komentáře

Albatros