Měsíční chvástačka - červen 2017


V červnu jsem se snažila krotit s počtem nových knih a docela se mi to i dařilo. Má knihovnička se rozrostla o dvě knihy jako dárek, jeden nový recenzák a pět knih, které jsem si koupila sama.




Na začátku června jsem uplatnila slevovou poukázku do Neoluxoru, kde jsem si koupila dvě novinky, na které jsem se hodně těšila. Knihu Papírová princezna od Erin Watt jsem již přečetla a recenze bude v brzké době. Knihu Růže pro Charlotte od Elizabeth Craft a Shea Olsen jsem již přečetla a recenzi na knihu si můžete přečíst ZDE. 


Další koupenou knihou byl Božský od Christiny Lauren, kterou jsem si koupila v den autogramiády spisovatelského dua. Knihu jsem doposud nečetla, ale jednou se k ní dostanu. O autogramiádě Christiny Lauren si můžete přečíst také ZDE. 


Falešný polibek od Mary E. Pearson je kniha, kterou jsem si koupila za nasbírané body v Knihy Dobrovský. Knihu jsem přečetla a nesmírně mě nadchla. Už aby vyšel další díl.


Nakladatelství Jota mi zaslalo knihu Šílená od Chloé Esposito, kterou jsem již také zrecenzovala. Četba této knihy byla neskutečná jízda a já nutně potřebuji další díl!


A poslední nákup se konal v Knihy Dobrovský, kam jsem měla slevovou poukázku ze Slevomatu. Domů jsem si tak odnesla knihu Poslední začátek od Lauren James, který je závěrečný díl dvoudílné série. A Mé srdce je z kamene je další kniha o mé oblíbené Sissi. Knihu napsala Michaela Lindinger. 


Další knihou, kterou jsem již i přečetla je Možná jednou od Colleen Hoover a kterou jsem si kupovala na Yoli piknik, kterého jsem se ale bohužel nemohla zúčastnit.


Osm je nejnovější kniha od Radky Třeštíkové, kterou jsem si chtěla nechat podepsat ale bohužel jsem se na autogramiádu nedostala. Věřím ale, že to nebyla poslední příležitost a navíc, že až příště bude mít autogramiádu, já budu mít alespoň knihu přečtenou. 


Sečteno, podtrženo, nových knih jsem za červen nasyslila 9 z toho 5 jsem již přečetla. 

4 komentáře

  1. Krásné kousky :-) Šílenou a Možná jednou jsem četla a druhá zmíněná se mi hodně líbila. Osm čeká na přečtení, od autorky jsem zatím četla vše, co vydala a vše se mi líbilo, tak mám velké očekávání a snad nezklame :-) A ještě se chystám na První konec, tak jsem zvědavá, jaká knížka bude a jestli si pak pořídím i Poslední začátek :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem moc zvědavá, jak se mi budou knihy od Radky Třeštíkové líbit. Doma mám zatím dvě její nejnovější. Já si chtěla také nejdříve přečíst První konec a až pak dokoupit druhý díl, ale nakonec se mi tu sešly obě a já mohu knihy číst pěkně za sebou :-)

      Vymazat
  2. Krásne kúsky.Možná jednou som si objednala a kniha mi príde v októbri.Teším sa na recenzie :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky Simčo :-) Jsem zvědavá, jak se ti budee líbit Možná jednou :)

      Vymazat

Albatros