Měsíční chvástačka - březen 2017

Zdravím! Přicházím s článkem, který měl vyjít již dávno. Březnová chvástačka měla vyjít v dubnu a teď tu máme konec července. Moc se omlouvám za zpoždění a doufám, že je to na dlouhou dobu naposledy, co mám takové zpoždění. 

V březnu jsem byla dost "hodná" a nakupovala jsem velmi střídmě. V mé knihovničce přibylo jen 7 kousků - za to velmi povedených. Pojďme se na ně jednotlivě podívat.



Jelikož zavírali jedno knihkupectví a nabízeli 20 nebo 25% slevu na knihy, nemohla jsem u toho chybět. Plánovaně jsem si šla do regálu pro další díl ze série Skleněný trůn, který jsem v té době četla. Dědičku ohně od Sarah J. Maas jsem ještě nepřečetla, ale rozhodně se do ní plánuji velmi brzy pustit. Jelikož mám sérii Divergenci velmi ráda, nemohla jsem odolat ani nové knize od její autorky Veronicy Roth - Čáry života. Hodnocení ostatních jsou různá, takže se moc těším, až se ke knize dostanu i já.



A poslední knihu, kterou jsem si koupila ve slevách koupila byla další kniha od Kathleen E. Woodiwiss, kterou jsem v té době aktuálně četla. Původně jsem si šla pro knihu Květy na vodě, ale jelikož ji neměli, tak vyhrála druhá kniha, kterou jsem od ní měla na seznamu - Popel ve větru. Tyto nové kabátky knihám moc sluší. A pak tu mám přírůstek z Levných knih - Neděle u bazénu od Sophie Kinsella. V poslední době jsem od této autorky hodně knih nakoupila.



Všechno, úplně všechno od Nicola Yoon mě upoutalo svým trailerem a jsem moc ráda, že mi Jota tuto knihu poslala na recenzi. Kniha se mi moc líbila, více v recenzi ZDE. A to bych snad ani nebyla já, abych nedostala ještě nějakou slevu - tentokrát do Knihy Dobrovský. Neodolala jsem a koupila si druhý díl Lásky podle Shakespeara - Marná touhy snaha od Georginy Guthrie.



A poslední kniha, kterou jsem si koupila v KD byla kniha od Harlana Cobena Nikomu ani slovo. Knihu jsem měla vícekrát v ruce a vždy jsem ji vrátila do regálu. Naštěstí ne na dlouho.



A toto je celková hromádka mých nových březnových knih. Četly jste některou, nebo se na nějakou chystáte? Moc mě potěší vaše komentáře. :-)



4 komentáře

  1. Pěkný výběr. :) Především Čáry života a Všechno, úplně všechno jsou skvělé knihy. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky :-) Všechno, úplně všechno už jsem přečetla a moc se mi líbila :-)

      Vymazat
  2. Moc pěkné kousky :) Čáry života, Dědička ohně a Všechno úplně všechno které zrovna čtu :) Přeji hezké čtení :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky :-) Jsem moc zvědavá, jak se ti bude Všechno, úplně všechno líbit :-)

      Vymazat

Albatros