Knižní žně v Knihy Dobrovský

NOVÉ KNIHY | 30% SLEVA NA VŠE | NEUDRŽELA JSEM SE


Ahoj všichni,

obvykle takové články nepíši, ale dnes jsem se rozhodla udělat výjimku. Minulý týden Knihy Dobrovský vyhlásili na víkend 30% slevu na vše kromě učebnic na vybraných prodejnách. A jelikož jsem o víkendu byla v Praze, program byl hned jasný. 

$$$

Já jsem tvor, který miluje papírnictví, drogerii a samozřejmě knihy, takže když jsou někde vyšší akce, nedokáži se pořádně udržet. Jelikož bych nejraději poskytla milionům knihám vlastní domov, musím se vždy krotit a pečlivě vybírat, což si žádá řádnou přípravu. Ano, dělám si seznam, protože jako většina populace, si ráda odškrtávám splněné věci. 

Všichni mi moc doporučují autorku Jodi Picoult, od které jsem doposud bohužel nic nečetla i přesto, že má neskutečně zajímavé náměty svých knih. Proto byla právě její nová kniha jasnou volnou. Kniha Desátý kruh se mi velmi líbí svou obálkou a já se nemůžu dočkat, až se ke knize dostanu.



Minulý týden jsem v Levných knihách objevila knihu Winnie the Pooh, což je náš Medvídek Pú. A když jsem v knihkupectví objevila tuto knihu v českém překladu, neodolala jsem a musela si ji pořídit. Miluji dětské knihy a vždy si při jejich četbě krásně odpočinu. Proto jsem knihu položila na svou TBR poličku s tím, že se do ní ještě během léta začtu. 




Ve své knihovničce mám již tři Funko POP! ke Star Wars, a konečně k nim mám i knihu! Ztracené hvězdy od Claudie Gray jsem si pořizovala za 
a) kvůli přípravě na Humbook
b) kvůli Star Wars
c) kvůli zajímavé anotaci
Doufám, že mě nezklame, protože byla docela drahá, na to že se jedná o paperback.

Je léto a k tomu se velmi hodí romantické knihy. Proto jsem se rozhodla následovat dav a pořídila jsem si knihu Něco skutečného od Erin Watt, která nedávno vyšla. Tato autorka napsala slavnou Papírovou princezku. Tato kniha se jedná o stand alone čili samostatný díl bez pokračování, což je příjemnou změnou.

Dory mi velmi doporučila sérii Země příběhů, a když jsem knihu v knihkupectví otevřela a spatřila mapu a na to si přečetla první kapitolu, okamžitě jsem věděla, že si knihu domů odnesu. Pohádkových příběhů není nikdy dost.

A na závěr, do šestice všeho dobrého jsem si pořídila druhý díl Geniální přítelkyně od Eleny Ferranty, na kterou jsem měla dlouho spadeno. A co si budeme povídat, když kniha stojí v původní ceně kolem 400,- pak se sleva 30% opravdu vyplatí. 


4 komentáře

  1. Já jsem se udržela! :D Jinak tvoje hromádka je super :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ještě, že jsem nešla :D Bych se taky neudržela, krásné knihy já chci hlavně v budoucnu doplnit knihy od Jodi Picoult. ♥

    allaboutcandyslife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chápu. Četla jsi od Jodi už nějakou knihu? Pokud se mi bude hodně líbít Desátý kruh, pak si určitě pořídím další knihy od autorky :-) Její náměty jsou boží!

      Vymazat

Albatros