Měsíční VÁNOČNÍ chvástačka - prosinec 2017

❆Tak zase za rok! Vánoce utekly jako voda a většina z nás je v současné době přejedená a unavená z vánočních návštěv. Nejkrásnější svátky v roce se i letos bohužel obešly bez sněhu, ale věřím, že i přesto jste si je užily! Já si Vánoce užila. Dostala jsem mnoho krásných dárků, ze kterých mám nesmírnou radost. Ale o tom už článek níže.

 Letos jsem byla nesmírně hodná, soudě podle toho, co všechno jsem dostala. Nafotila jsem vám všechny knihy, které jsem dostala a na konci článku vám prozradím, co neknižního jsem ještě dostala. 

Jako první jsem pod stromečkem objevila novinku letošního podzimu - thriller Žena z kajuty č.10 od Ruth Ware. Thrillery mám v poslední době ve velké oblibě, takže se na tuto knihu moc těším. A kdo z vás ještě neviděl tuto knihu naživo, určitě tak učiňte! Ta obálka je na omak prostě boží! Kapky vody jsou vyvstálé a na dotek znatelné.
 Další peckou těchto Vánoc byl druhý ilustrovaný Harry Potter a Tajemná komnata - knihu jsem četla vloni v klasické verzi, ale toto vydání přímo vyzývá k přečtení. Na snímku můžete vidět i mou nejnovější Funko Pop Rona s Prašivkou! 
Když už máme ty Vánoce, nesmí mi pod stromečkem chybět ani nejnovější "romanťárna od Baronetu - Vánoce v Paříži od Mandy Baggot. Doufám, že tuto knihu stihnu přečíst ještě letos :-).
Kdo mě zná a sleduje/čte delší čas, tak mu asi neuniklo, že mám slabost ro britskou královskou rodinku. A každý rok se moje sbírka víc a víc rozrůstá. Letos jsem dostala tyto nádherné poklady.
Konečně i já vlastním nejnovějšího Patrika Hartla a jeho Okamžiky štěstí. Konečně nebudu spolucestujícím v metru tiše závidět! Brzy se ode mě dozvíte, jak se mi kniha líbila :-)
 Předposlední knihou je další kniha ze série Shopaholic od Sophie Kinselly a to Báječné nakupování v Hollywoodu. K této knize netuším, kdy se dostanu, protože z této nekonečné série mám přečtené zatím jen dva díly.
Chtěla bych napsat, že mám doma od Alexandry Potter všechny knihy, které u nás vyšly, ale bohužel nemohu. Tato britská spisovatelka píše nesmírně pohodově. Letos Kristián opět vydal jednu z jejích starších knih, které doposud ještě u nás nevyšly. Tentokrát to bude jinak.
Confess od Colleen Hoover je můj jediný román v angličtině. Knihu mám rozečtenou delší čas a už se těším, až se do knihy pustím znovu od začátku a konečně ji dočtu. Zároveň tím budu trénovat čtení v angličtině. Kdo jste už knihu četli?
❆❆❆

A tímto končí přehlídka knih, které jsem od Ježíška dostala letos. Sešteno, podtrženo, dostala jsem 8 nádherných knih a k tomu tři brožurky o Kate a Williamovi. Nejradši bych se pustila do všech, tak moc si nemůžu vybrat.
❆❆❆

Dostáváme se k neknižním dárečkům. Jelikož mám velmi ráda knižní i seriálovou předlohu Cizinky, sestřička mě odbarovala kalendářem se seriálovými fotografiemi. Je velmi povedený a v malém formátu.
Další naprostou peckou je polštářek Mickeyho Mouse. Ano, miluju tuto postavičku od svého dětství, kdy jsem měla plyšáka Mickeyho a nedala jsem na něj dopustit. Další kráskou je nová hřejivá čepička a šátek s motivy kotvy, který jste mohli vidět na předchozích fotkách.
Od přítele jsem dostala úžasný, růžový, motivační DOLLER! Už se těším, jak společně prožijeme letošní rok! Kdo z vás má taky Doller?
Dostala jsem tento nádherňoučký a úžasně vyvedený zápisník, který se nominoval na můj Čtenářský deník. O něm v současné době chystám samostatný článek :-) 

Dále jsem dostala kosmetiku, ponožky, i úžasné vánoční ponožky, kterých prostě není nikdy dost. Potom sklenici na svíčku, kulmu na vlasy a pár dalších maličkostí. Ti z vás, kteří dočetli až sem, jste skvělý a děkuju vám moc! 

Šťastný a veselý

Sabča

4 komentáře

  1. K dárkům gratuluji. :)) jako milovnice Cizinky musím přiznat, že mě nejvíc zaujal ten naprosto úžasný kalendář... :) závidím :)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju, jsem z nich moc nadšená :-) Ten kalendář jsem vůbec nečekala a moc mile mě překvapil :-)

      Vymazat
  2. Moc pěkné dárečky a knihy :) A že jih je pořádná kupa :) Taky se mi moc líbí ten kalendář z Cizinky :)

    OdpovědětVymazat
  3. Super knižní dárky a ten polštářek je rozkošný! :) O Dolleru jsem uvažovala, ale nakonec mám diář od A Cup of Style a líbí se mi.
    http://kath-the-bookworm.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Albatros