Měsíční chvástačka - září


Hlásím se s zářijovou chvástačkou, která je plná "velkých" knih. Září bylo nesmírně vydařeným měsícem ať už se to týkalo nových knih, přečtených knih nebo mé dovolené. Letos jsem poprvé byla v Tunisu a nesmírně jsem si to užila . Jednou za čas to prostě chce jet někam a vypnout, nechat se hýčkat a jedinou starostí si ponechat to, kdy a kde je jídlo. Ovšem já jsem radši na ty poznávací výlety, kde se ale nenajde čas na čtení. 

A teď ke knihám. Dohromady jsem nasbírala 12 knih za září, kdy jsem využila slevy díky dnům Marianne a další slevou byla akce v Neoluxoru, kde jste při koupi dvou knih Yoli získali jednu knihu zdarma. 




První kniha, která mi přistála v září doma bylo Šest vran od Leigh Bardugo. Tuto knihu jsem nakoupila zvýhodněně na Albatrosmedia. Prozatím jsem ji neměla, ale mám ji na poličce, kde mám knihy, které budu v nejbližší době číst.









Každoročně se zúčastňuji nákupů dny Marianne, kde do mého oblíbeného Dobrovského nabízejí krásných 25% . Bohužel pro mou peněženku z tohoto obchodu nikdy neodejdu bez knihy nebo jen s jednou knihou. Jako první jsem si šla pro Krverůž od A. G. Howard, kterou jsem si dlouho přála. Knihu jsem přečetla a bohužel mě velmi zklamala. 







Další kniha P.S. stále tě miluju od Jenny Han byla must-have příprava na Humbook festival. Knihu jsem ve dvou obchodech nemohla nejprve sehnat, ale potom jsem ji přeci jen objevila. Stihla jsem ji přečíst a recenze bude brzy následovat. 














Navždy s lákou, Lara Jean je závěrečným dílem trilogie. 









Miluju pejsky a kniha Psí poslání byla boží! Proto když jsem v knihkupectví spatřila její volné pokračování, měla jsem jasno. Psí cesta od W. Bruce Camerona je kniha, kterou budu číst určitě vícekrát. 













Ta přede mnou je nový thriller od J. P. Delaney, kterou jsem doposud nestihla přečíst, ale určitě to chci napravit do konce roku. 












Ilustrované knihy, to je něco pro mě. Bajky Barda Beedleyho od J. K. Rowling mi chyběly v mé rozrůstající se HP sbírce. Nevím, jaké je předešlé zpracování, ale tato knížečka mi neskutečně přirostla k srdci. Knihu jsem přečetla a zvažuji alespoň malou recenzi.











Po Pasažérce přichází Cestovatelka od Alexandry Bracken, která má nádhernou obálku! také je ale velký cvalík, takže netuším, kdy se k sérii bohužel dostanu. Snad brzy.














Láska mezi písmenky byl druhý díl dvoudílné série, kde naštěstí brzy ohlásili, že vyjde i první díl - Láska mezi -řádky. Nezbývalo, než si na první díl počkat. Knihu napsaly společně Jodi Picoult a Samantha van Leer a je nádherně ilustrovaná :-) 






Na další knihy od Cassandry Clare jsem měla sice zálusk, ale nijak jsem na ně nespěchala. Ovšem potom vyhlásilo Yoli akci 1+1 a Míša z Radši knihu mě na sérii nalákala, že jsem si pro obě knihy velmi brzy běžela. Domů jsem si odnesla Mechanického prince a princeznu.





Poslední knihu, o kterou jsem si obohatila svou knihovničku, je Podivné město od Ransoma Riggse, neboli druhý díl ze série Sirotčinec slečny Peregrinové.









A to je už opravdu všechno. Ačkoliv se snažím krotit a nekupovat nové knihy, je to čím dál tím těžší! Dejte mi vědět, jak se vám mé nové knihy líbí a zda jste je četli nebo je máte třeba doma.

7 komentářů

  1. Super výber. Najviac ma zaujala kniha "Ta prede mnou"

    Suesanqa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. AHoj Zuzi, děkuji moc. Ta přede mnou mě velmi láká, snad se k ní brzy dostanu :-)

      Vymazat
  2. To je pěkná hromádka. :))Vypadá to na samé pěkné knihy. Užij si čtení. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné přírůstky. :) Šest vran už mám také doma. Navíc mě láká první díl Lásky mezi písmenky a Cestovatelka. :) Přeji pěkné čtení!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-) Šest vran na mě netrpělivě čeká a já se jí nemůžu dočkat. Ta, Nicholas Sparks a Dvůr trnů a mlhy jsou knihy, které si moc toužím přečíst ale pořád mi do toho něco příchází :-(

      Vymazat
  4. Já poslední dobou za knihy utrácím nehorázné peníze! Musím se krotit! :)
    Šest vran a Krverůž jsem četla a od obou knih jsem čekala něco víc. Ale nebyl to úplný propadák. Dle mého názoru takový průměr. Nové vydání bradavických učebnic jsem si pořídila a moc se mi líbí :)

    OdpovědětVymazat

Albatros