Kde se vzalo Knižní přístaviště

Místo, kde jsem zakotvila


Ahoj všem,

právě jste připluli do Knižního přístaviště a já doufám, že tu budete spokojeni. LCSknihy změnili nejprve doménu z blog.cz na blogspot.cz a teď konečně i jméno. Je pravda, že pod novým jménem existuje již několik týdnů, ale článek nebyl nikde. Proč? Protože jsem neměla logo. Toto logo, které mi nakreslila moje sestřička, se časem ještě trošku pozmění, dospěje stejně, jako se každým dnem měníme my, ale obsah zůstane.


Knižní přístaviště je změna nejen v názvu ale i ve skladbě článků. Chtěla bych s vámi komunikovat daleko víc - a to i prostřednictvím videí. V červnu 2018 bych konečně měla dokončit své studium a potom už se míním věnovat mimo práci a svým blízkým jen blogu. Protože přístaviště není jen blog, je to místo, kde bych si přála, abyste zakotvili. Aby to pro vás nebylo pouze přestupní místo, ale přístav, kde naleznete to, co hledáte.

Kde se ale vzalo Knižní přístaviště? Upřímně už delší dobu jsem se obklopovala motivy kotví, lodí, modré apod. Má nejoblíbenější kniha od Sparkse je právě Bezpečný přístav. Ale spojení slov Knižní přístaviště přišlo od mého přítele. Takže jemu neskutečně moc děkuji za motivaci a trpělivost. Sestřičce děkuji za nakreslení loga a vám všem děkuji za to, že mé články čtete a za vaši zpětnou vazbu! Moc mi to pomáhá.

Vaše

Sabča




7 komentářů

  1. Logo je krásné, změna je jednou za čas potřeba. :)) Přeju pevné nervy při provádění změn a na videa jsem už teď zvědavá. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji moc za krásný komentář! Na videa jsem zvědavá i já sama, jelikož se stydím :-( Snad bude na co koukat :-)

      Vymazat
  2. Moc pěkné logo i název :) Já myslím, že jsi to krásně popsala a vymyslela :) Zakotvím tu ráda :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc a moc ti děkuju za krásná slova, udělala mi neskutečnou radost. Jsi moc milá, děkuju <3

      Vymazat
  3. To je tak krásně napsané, Sabi! Až mě to dojalo. Logo je moc hezké a už se těším na všechny další články a fotky :)

    OdpovědětVymazat
  4. Káťo moc děkuji za krásná slova! Moc to pro mě znamená a vážím si to. děkuji <3

    OdpovědětVymazat
  5. Můžete mě prosím kontaktovat na email? Váš jsme tu nikde nenašla a ráda bych s vámi navázala spolupráci na malém experimentu. Děkuji moc. kristina.zachova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat

Albatros