Měsíční chvástačka - červen 2014


Ačkoliv jsem původně měla v plánu dokoupit si jen celou sérii Divergence + pár náhodných z LK, nakonec jsem neodolala spoustě výhodných nabídek. Takže toto byl asi můj nejplodnější měsíc.




Divergence, Rezistence a Aliance od Veronicy Rothové mě díky filmu zcela ohromily, a tak jen dva týdny po návštěvě kina měla jasno, tyto si musím přečíst!


Sara Gruen a její Voda pro slony měla nádhernou obálku. Existuje rovněž film, ale já se chystám nejprve na knihu. Jsem číslo čtyři jsem před časem viděla a zprvu jsem čekala, že natočí další díl ale nedočkala jsem se. Ještě, že to vyšlo knižně. Jsem zvědavá co v dalším díle bude. Síla šestky, se jmenuje druhé pokračování. Obě tyto knihy jsou slovensky, protože u nás nevyšly.



Nástroje smrti II Město z popela a Nástroje smrti III Město z kostí od Cassandry Clareové jsou pokračování města z kostí. První díl se mi moc líbil a tak se těším na další díly. Hunger games - Aréna smrti, Vražedná pomsta a Síla vzdoru. Kompletní trilogie na kterou mám po všech těch reakcích spadeno. Navíc cenová nabídka, které se jen těžko odolává. Kathy Reichs a její 206 kostí. "Kůstka" a její příběh. Na toto se velmi těším a je to moje první kniha od této opěvované spisovatelky.
 

Čarodějnice z Hex Hall od Rachel Hawkins. Hledala jsem něco čarodějného a našla jsem tuto trilogii. Zatím mám jen první díl na zkoušku a podle ní se rozhodnu, zda si dokoupím i další díly.
Dokonalý pár od Ally Condleové je také první díl trilogie. Totéž platí i o ní. Když se mi bude líbit, dokoupím si i další. Hvězdy nám nepřály od John Green. Nádherná filmová obálka mě přesvědčila pro skouknutí traileru. Film jsem ještě neviděla. Počkám si s ním po knize. Temné vize Posedlost a Odhalení. První dva díly od L. J. Smith. LK za hubičku a jde jen o trilogii.


Catherine od April Lindnerové aned novodobé Na větrné hůrce. A vedle ní i Na větrné hůrce od Emily Brönte. Mám v plánu přečíst si originál a potom tu novou verzi a jsem zvědavá na vzájemné hodnocení. Když už jsem u té klasiky tak Jih proti severu 2 od Margaret Mitchell. Stephenie Meyer a Hostitel - filmová obálka. Film jsem viděla a líbil se mi. Na knihu jsem proto velmi dlouho zvědavá. A Počkám na tebe od J. Lynn. Nádherná obálka a zajímavá anotace. Dvě lákadla a kniha je doma. Doma mám ještě Hrbáče od Paula Févala. Zajímavá klasika ve slevě.


Dohromady celkem 23 knih. Největší radost mi asi udělala Divergence, Počkám na tebe a Hvězdy nám nepřály. Z těchto knih jsem zatím přečetla jen 3 a to Divergenci, Rezistenci a Alianci. Ale mám v plánu si všechny přečíst.

Žádné komentáře

Albatros