Kalendář: B. A. Paris

AKCE, BESEDY, SRAZY. VŠE NA JEDNOM MÍSTĚ. | B. A. PARIS V PRAZE



Ahoj všichni,

rozhodla jsem se pro novou rubriku, ve které bych vám ráda přinášela info o blížících se akcích, besedách, autogramiádách nebo slevách. Bohužel nebude v mých silách uvědomit vás o všem, co se v celé republice koná, ale budu se snažit alespoň to nejdůležitější, co se bude konat v Praze, vám přinést.


Tento týden vyšla u motto kniha V pasti lží od B. A. Paris, se kterou se budete moci osobně setkat již 10. dubna od 17:00 na Václavském náměstí v Paláci knih Luxor. Kromě besedy a křtin novinky si od autorky budete moci nechat podepsat obě její knihy.

Tato anglická spisovatelka prozatím vydala jen dvě knihy a obě jsou u nás naštěstí k dostání. Třetí kniha s názvem Bring me back se v zahraničí stále připravuje.
Knihu Za zavřenými dveřmi jsem dočetla a recenzi si můžete přečíst na blogu. V pasti lží jsem již také přečetla a jsem nadšená. Recenze bude brzy následovat.


Dejte mi vědět, zda se na autogramiádu chystáte a zda se vám články tohoto typu líbí. 


2 komentáře

  1. Do Prahy daleko, ale tuhle rubriku určitě budu sledovat :)

    OdpovědětVymazat
  2. Kdyby to nebylo do Prahy malinko z ruky, hned jedu :) Ale takhle si počkám až na Svět knihy, snad tam budou také nějací zajímavý autoři :) Jinak skvělý nápad na rubriku :)

    OdpovědětVymazat

Albatros