Recenze - Witch komik 13-15

 Pokračování o síle přátelství a trošku méně Kondrakaru a nadpřirozených postav - zkrátka svazek o teenagerkách a jejich skoro normálních problémech


Autor: Elisabetta Gnone
Orig. název: W.I.T.C.H. Stories 25-30
Rok: 2002, v ČR: 2024
Počet stran: 184
Nakladatelství: Egmont
Moje hodnocení: ✶✶✶✶✶
Ve spolupráci: Albatrosmedia

Zdá se, jako by dobrodružství čarodějek W.I.T.C.H. nikdy nekončila. Sotva s vypětím všech svých sil zvládnou jeden úkol, stojí před nimi další. Není se čemu divit, když má každá svůj vlastní osud, minulost, rodinu a lásku... ale společně to zvládnou, protože je pojí síla přátelství!

MOJE HODNOCENÍ:
Jsou tu další Witchky, které představují velkolepé finále svého prvního dobrodružství. Za mě asi nejlepší díl série.


Witch komiksy 13-15 mapují příběhy s původními názvy Vím, kdo jsi!, Konec zlatého snu a Odvážnou volbu. S každým dílem je to čím dál větší nostalgie, která ale rozhodně stojí za to. Příběh je to velmi zajímavý a v tomto svazku také velmi akční a překvapivý. I kdybych předtím byla Witch nepolíbená, tyto komiksy bych si zamilovala i nyní v dospělosti. 

Holky porazily Fobose, svět byl zachráněn. Tak proč ale není důvod k radosti? Cornelie ztratila mnohem víc než jen chuť dál pokračovat. Čarodějky se pro svět obětovaly, a možná právě proto začíná jejich pevné přátelství dostávat silné trhliny, které ihned využije nepřítel. 


V tomto díle dostává hodně prostoru právě Cornelie - což mi vůbec nevadilo, jelikož je to roky má nejoblíbenější Strážkyně. V tomto díle se také konečně objevuje Napoleon - kocour Corneliiny sestřičky. Pokračování o síle přátelství a trošku méně Kondrakaru a nadpřirozených postav - zkrátka tento díl se zaměřuje na teenagerky a jejich skoro normální problémy. 


Jestli jsem u některých Witch byla dojatá? Právě u tohoto dílu. A opět nemohu vynechat chválu i na vizuál, který je opět naprosto perfektní. 

1 komentář

  1. Díl jsem si koupila hned, jak vyšel (stejně jako již další v pořadí ;), a taky miluji tu grafiku a hlavně se těším na nové obálky, které jsme v minulosti nedostali <3

    OdpovědětVymazat

Albatros